Look-Out

‘t Kasteel Keerbergen

Keerbergen

Genieten zonder zorgen

Een fraai landhuis met bruisend parkterras in het groene Keerbergen. Zo knap de setting, zo laag de drempel… In ’t Kasteel, waar chill de standaard is, kan alles, van een goed glas tot een king krab (en de vele geneugten daartussen).

Aan alles is gedacht. Terwijl ouders tot rust kunnen komen, leven kinderen zich uit in de riante speeltuin of in de supercoole speelkamers waar op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag zelfs oppas is voorzien. Voor de kleintjes staat leuk, aangepast speelgoed klaar. Voor de iets groteren zijn er 3 PlayStation-consoles.

Hier moet je genieten zonder zorgen, en dat zal je… De kaart serveert lekkers voor iedereen, van een kleine hap tot een ‘groot’ gerecht zoals kalfszwezeriken, paling in ’t groen of een luxe vidé met hoevekip en verse frietjes. Van open tot sluit zijn er ook verse pannenkoeken.

Opgelet: ’t Kasteel is een bom, zeker in het weekend. Reserveren is dan ook een goed idee.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 11.30 tot 21.30 uur • gesloten op woensdag en donderdag • van 1 oktober tot eind maart: op zaterdag open vanaf 17.30 uur • altijd open voor groepen vanaf 25 personen

perfect uitgerust voor mindermobiele gasten

  • Haachtsebaan 85, 3140 Keerbergen
  • 015 – 68.03.28

Reserveer online

Reserveer