Look-Out

‘t Hofke van Wolvertem

Wolvertem

Plezier en lekkers à volonté

Welkom in het volledig vernieuwde ‘t Hofke van Wolvertem. De fantastische speeltuin en het terras kregen eerder al een totale make-over en uitbreiding. Eind 2018 werd ook de eigenlijke brasserie volledig gestript. De optelsom van dit alles wordt een ultieme beleving voor jong en oud.

De smakelijke gerechten en Belgische klassiekers bleven behouden. Elke middag kun je aanschuiven voor een driegangenlunch (€ 29). Dagelijks zijn er ribbekes à volonté (€ 21) en tijdens het seizoen zijn ook hier de mosselen op hun best. Voor een smakelijk stukje vlees en voor al het lekkere uit de zee kun je inderdaad perfect in dit Hofke terecht.

Trekpleister bij goed weer is de speel- en proeftuin die zowel de papa’s, mama’s als de kids lyrisch stemt. Kniehoge glijbaantjes, uitdagende klimtuigen… formidabel! Het menu prevelt intussen een klassiek aanbod Vlaamse favorieten en wereldgerechten.

’t Hofke van Wolvertem leent zich ook steeds meer voor meetings, vergaderingen, productvoorstellingen, babyborrels en ontbijtvergaderingen. Zo’n 80 personen kunnen hier in alle comfort terecht. Vraag zeker ook eens naar de speciale communie- en trouwfeestconcepten.

Deel met uw vrienden:

maandag en dinsdag gesloten • van 1 juli tot 1 september 7 op 7 open

ruime gratis parking

  • Neromstraat 177 (5 min. Van afrit A-12), 1861 Wolvertem
  • 015 – 43.51.00

Reserveer online

Reserveer