Look-Out

Sweet Art

Tienen

Ben je zoet geweest?

Check 1: bezoek aan Tienen, zoetste stad van het land. Check 2: Sweet Art ontdekken en smullen van die verrukkelijkste ijsjes. Conclusie: het leven is waard geleefd te worden na zo’n likkebaardend bezoek.

Begin 2017 nam Nok deze populaire ijsboetiek over. Ze kent dit adres door en door vermits ze er al jaren werkt. Nok was er al toen acht jaar geleden Sweet Art de ‘Award 2011 voor het beste ijssalon van België’ en andere prijzen in de wacht sleepte.

In het eigen atelier worden de lekkerste ijstaarten gemaakt. Van verse hoevemelk. In alle vormen en (steeds twintig) smaakcombinaties. Om zo het water in de mond te krijgen. Naast huwelijkstaarten creëert Sweet Art rond bijna elk denkbaar thema iets origineels. Maatwerk, zeg maar!

Ken je trouwens die verrukkelijke ijsglaasjes? Zestien verschillende smaken beklemtonen al vele jaren het vakmanschap van ijsboetiek Sweet Art. De Friskom is trouwens ook al jaren zo een verleidelijke klassieker. Nieuw zijn dan weer de één-portiepotjes in superlekkere combinaties. Om maar te zeggen: een echt excuus heb je niet nodig om Sweet Art te bezoeken…

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12 tot 21.30 uur • op zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur • op zondag van 12.00 tot 18.00 uur

  • Leuvensestraat 26, 3300 Tienen
  • 016 – 76.75.38

Reserveer online

Reserveer