Look-Out

Postelein

Keerbergen

Thuis bij Yoeri

Je komt hier als gast. Je vertrekt – en keert terug – als vriend. Zo werkt dat bij Yoeri en Patricia van huiskamerrestaurant Postelein. En nu, met dat mooie, compleet vernieuwde interieur, nu is dat nog meer zo.

Yoeri kookt geïnspireerd en vertelt enthousiast. Patricia zorgt voor een ontspannen sfeer, stelt de wijnen voor en is je alomtegenwoordige gastvrouw. Op de tafels verschijnen intussen gerechten die de seizoenen alle eer aandoen. Alles is vers, smakelijk, in huis bereid. Wég is de drukte buiten. Binnen zoemen zacht het respect en de liefde voor eerlijke gastronomie en tevreden gasten.

Staan op de map der prettige belevenissen: het ‘Menu de Plaisance’ (€ 48 voor 3 en € 58 voor 4 gangen – € 78 voor 3 gangen all-in en € 88 voor 4 gangen all-in), het ‘Menu der Gastronomen’ (3 of 4 gangen), en het Lunchmenu op donderdag- en vrijdagmiddag (€ 36 of € 56 all-in), het ‘Visfestival’ (elke 2de en 3de donderdag van de maand – € 50 voor drie gangen – € 70 all-in), en het menu ‘Uit eten op maandagavond’ (€ 45 voor drie gangen – € 65 all-in).

Daar hoort een goede wijn bij. Telkens door Yoeri persoonlijk geselecteerd in Italië, Spanje, Frankrijk…  bij kleine bouwers die nog weten wat kwaliteit is. En waar is het beter om daar in volmaakte vriendschap van te genieten dan in de behaaglijke salon of op het terras?

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 15.00 uur & van 19.00 tot 22.00 uur • gesloten op zondagavond, maandagmiddag, dinsdag en woensdag

zaterdagmiddag groepen vanaf 12 personen • groepen tot 30 personen steeds welkom (aparte menu’s beschikbaar) • perfect toegankelijk voor mindervaliden • wijnboetiek

  • Tremelobaan 136 A, 3140 Keerbergen
  • 016 – 53.86.89

Reserveer online

Reserveer