Look-Out

Play Bouzouki

St-Pieters-Leeuw

Hellas in Sint-Pieters-Leeuw

Proef toch die mediterrane gerechten met super kruiden en de lekkerste olijfolie bereid, bestel er een verrukkelijk Grieks wijntje bij en geniet van de echte Griekse gastvrijheid.

Welkom in Play Bouzouki waar de familie Tolis van elke dag één groot feest maakt. Neem gerust plaats binnen, op het romantische terras onder de pijnbomen of in de gezellige veranda.

Papa Tolis Dimitrios zorgt er voor dat alles piekfijn verloopt in de zaal. Zoon Spyros maakt in de keuken van ieder gerecht een topper. Lamsvlees, kip, dolma’s (met rijst gevulde wijnbladeren), vis, schaaldieren, zeevruchtenschotels en kreeft sieren de authentieke Griekse kaart.

Ook salades en lokale kazen zijn met versgebakken brood en zelfgemaakte feta als lunch of tussendoortje heerlijk. ’s Middags is er een quick lunch. Aanraders zijn de ‘Mixed grill van vis’ (babycalamares, ansjovis, gegrilde octopus met een fris boerenslaatje), de lamskoteletjes en de gegrilde goudbrasem ‘Royal’. In juni, juli en augustus komen de fantastische mosselen op tafel.

Bovendien is Play Bouzouki de hemel voor zoetekauwen. Alle desserts worden huisbereid, in de bakkerij boven het restaurant waar de familie patisserie voor de hele hoofdstad maakt.

Deel met uw vrienden:

doorlopend open van 11.30 tot 22.30 uur • op vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur • dinsdag gesloten

zaaltje voor feesten • menu’s op maat mogelijk • romantisch terras en veranda

  • Bergensesteenweg 12, 1600 St-Pieters-Leeuw
  • 02 – 377.00.12

Reserveer online

Reserveer