Look-Out

Lust Bold

Tildonk

Unieke bistronomie in hartje Tildonk

Matti en Katrien beslisten na 3 jaar in Leuven hun zaak, Lust Bold Bistro, naar Tildonk te verhuizen. Begin 2022 openden ze met fierheid de deuren: zelfde concept als voordien, maar op een nieuwe locatie. De nadruk ligt op een toegankelijke, zeg maar no-nonsens gastronomie. Kwaliteit op je bord zonder dat je daarvoor een driedelig pak moet aantrekken. Chef Tom hanteert een Frans-Belgische keuken en weet originele en gewaagde combinaties uit zijn spreekwoordelijke hoed te toveren. Dat levert gerechten op die in een verrassend jasje worden gestoken.

Cosy en casual fine dining in een trendy interieur, met oog voor detail en gezelligheid, daar is Lust Bold Bistro een exponent van. En dit zowel tijdens de winter- als de zomermaanden. Achter het pand bevindt zich een mooi groot terras, waar je je meteen in de Provence waant en heerlijk kan tafelen in de natuurlijke schaduw van de plataan. Matti : “Wij koken, onze gasten genieten, zowel ‘s middags als ‘s avonds en dat in een ongedwongen sfeer.” Om versheid en kwaliteit te garanderen kiezen zij ervoor te werken met een menu. Om de 2 weken brengt de chef 1 à 2 nieuwe gerechten, voor de klant geen keuzestress dus. Enkel voor het hoofdgerecht kan u een keuze maken tussen vis of vlees. De lunch bestaat uit een voor- en hoofdgerecht (met sharing dishes) en voor de liefhebbers is er uiteraard ook mogelijkheid tot dessert. De vier- of vijfgangenmenu is dan weer een staalkaart van guilty pleasures die hun verleidelijke opwachting maken.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag (telkens vanaf 18.30 uur), tijdens de weekdagen (di-vr) kan je er ook terecht voor een lunch vanaf 12 uur • eigen ruime parking achter het restaurant • groepen, familie- of  ­bedrijfsfeest steeds bespreekbaar • mooi groot tuinterras achter het pand

  • Kruineikestraat 81, Tildonk 3150 Haacht, België
  • 016 − 23.12.23

Contacteer Lust Bold

Contacteer