Look-Out

Luciano

Keerbergen

Kraakverse, authentieke gerechten

Echte Italiaanse pizza’s, vers, met krokante bodem en smaakvolle toppings… die vind je bij Luciano, de bekende familiezaak aan het meer van Keerbergen. Luciano Pitocco, stichter en bezieler, is intussen opgevolgd door zoon en chef-kok Pino. Maar zijn filosofie bleef: alleen het beste is goed genoeg voor de klanten. Dat is: verse ingrediënten en authentieke Italiaanse bereidingen. Voor de lunch. Voor het diner. Super lekkere gerechten tegen aantrekkelijke prijzen, die krijg je hier. Denk daar nog een formidabele wijnkelder bij en je hebt jezelf en je gezelschap getrakteerd op een fijne middag of avond. Af te sluiten met een keus uit het assortiment grappa’s.

Op zoek naar een rustige locatie met een unieke sfeer voor je feest of evenement? Smakelijk begeleid door Italiaanse hapjes en drankjes? Neem gerust contact op en vertel wat je wensen zijn. Bij Luciano weten ze die perfect in te vullen. Liever thuis genieten van al dat lekkere? Check het menu, geef je voorkeuren door en haal snel af. Je gaat dan een prima belevenis tegemoet.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.00 tot 22.00 uur • zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur • zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.00 uur tot 22.00 uur • gesloten op maandag

  • Vlieghavenlaan 53, 3140 Keerbergen, België
  • 015 – 52.06.26

Contacteer Luciano

Contacteer