Look-Out

Kloosterhoeve

Rotselaar

Allemansvriend

Bruisende brasserie, beroemde feestlocatie: welkom in Kloosterhoeve, een allemansvriend waar gekleed pak, werktenue en jeans naast elkaar plaatsnemen.

De setting in een groene omgeving spreekt aan. Net als die kaart, vol goede ideeën. Van een snelle snack, croque of pasta tot een zachte filet pur, hemelse zeetong of een klassieker: gerechten als konijn met pruimen of rundstong in maderasausje staan voor pure nostalgie en smaak.

Elke weekdag serveert Kloosterhoeve lunch met soep, hoofdgerecht en dessert, op het suggestiebord brengen meer seizoensgebonden gerechten de smaken van het moment (asperges, mosselen, wild,..).

Voor feesten is de oranjerie een geliefde bestemming. Mooie plek op een boogscheut van Leuven en Aarschot, geoliede bediening, springkasteel, aperitiefruimte buiten: het plaatje klopt volledig.

Deze Kloosterhoeve is zo druk bevraagd als feeststek, dat ze nu ook starten met een cateringservice… (zie KH Catering Service)

Deel met uw vrienden:

open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 11.00 uur • op zaterdag vanaf 16.00 uur • gesloten op maandag en woensdag

feesten tot 150 personen zittend • keuken doorlopend open

  • Kloosterdreef 4, 3110 Rotselaar
  • 016 – 44.36.66

Reserveer online

Reserveer