Look-Out

Smits-Wagemans juweliers

Wezemaal

Gouden handen, stralende toekomst

De drempel is duidelijk laag bij Juweliers Smits-Wagemans. Zelfs op een gewone weekdag staat de deurbel roodgloeiend. In deze bruisende familiezaak, in een bruisend dorpje tussen Leuven en Aarschot waar parkeermeters nog niet bestaan, kunnen klanten dan ook rekenen op gediplomeerd vakmanschap, briljante service én gouden handen.

Na 40 jaar tikt het hart van de juwelierszaak – het ruime, eigen atelier – nog even betrouwbaar als een Zwitsers horloge: elk uurwerkmerk herstellen ze hier in een handomdraai, elke defecte klok geven ze een tweede leven, elk juweel repareren ze zonder problemen in huis of geven ze een nieuwe, eigentijdse look. Met zoon en ‘coming man’ Gregory, net als zijn vader Boudewijn en moeder Vicky een echte professional met oog voor zijn cliënteel, is het topteam juweliers compleet… én de stralende toekomst verzekerd.

Over stralend gesproken: in de etalage blinken naast het vertrouwde aanbod – van prachtig betaalbaar tot bijzonder exclusief – nu ook Spaanse en Italiaanse handgemaakte bijouterie, Scandinavische designuurwerken en andere nieuwe trends uit juwelenland.

Uurwerken
Boccia – Calypso – Candino – Casio – Festina – Jacob Jensen – Jaguar – Lotus – Pontiac – Royal – Seiko

Juwelen
Arior –  Arzani –  Auro Design – Dulci Nea – FerrariFirenze – Linaria – Mathisse – Orage

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur  van 14.00 tot 18.00 uur • op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur • zondag en maandag gesloten

aankoop en verwerken oud goud

  • Kerkstraat 17, 3111 Wezemaal
  • 016 – 58.21.70