Hofstaye
Zemst
Dirk en dochter Zoë Swartebroeckx namen sinds begin 2024 Brasserie Hofstaye onder hun hoede. Met chef Kay achter het fornuis en sinds kort ook Tom, de partner van Zoë, in het team draait het niet alleen om het delen van overheerlijke brasserieklassiekers, maar ook – en vooral – om het creëren van warme en gastvrije momenten. Daar is de ploeg van Hofstaye in die betrekkelijk korte tijd heel goed in geslaagd. Het stijlvol gerestaureerde pand ademt een rijke geschiedenis uit. Dat kan ook gezegd worden over Dirk Swartebroeckx, die door zijn jarenlange ervaring redelijk gekend is in de ruime regio. Hij runde o.m. Het Brouwershof in Haacht, De Passant in Keerbergen, De Puro in Mechelen en Schom 8 in Zemst. In de keuken wordt enkel gekozen voor pure smaken, kwalitatieve ingrediënten en traditie. In Hofstaye wil men de gasten niet misleiden en krijgen ze uitsluitend eerlijkheid op het bord. Moet je de vol-au-vent, het stoofvlees, de steak tartaar, de ambachtelijke kaas- en garnaalkroketten, de moelleux en de appeltaart maar eens proeven. Vakmanschap in het kwadraat en alles in eigen huis bereid! Veel fijnproevers en zakenmensen opteren ‘s middags voor een lunch (voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht) voor € 33. Wil je de driegangenversie, dan betaal je € 39. Naast een aanbod aan tijdloze klassiekers en de maandelijkse suggesties geeft Kay en zijn team ook een eigentijdse twist aan de gevarieerde menukaart.
open van dinsdag tot zaterdag van 12.00 tot 14.30 & 17.30 tot 23.00 uur • zondag enkel open voor groepen, feesten en bijeenkomsten • maandag gesloten gratis parkeren • ruim terras achteraan met speeltuin • privéfeesten op zondag mogelijk met op maat gemaakte menu’s en drankenformules
- Gasthuishofweg 41, 1981 Zemst, België
- 015-860.164
- info@hofstaye.be