Look-Out

Hof van Volmersele

Kampenhout

Authentieke beleving

Een luxury B&B die al tot de beste van België is uitgeroepen. Veel groen, weldadige rust, een schitterende omgeving. En een hartelijke familie De Leeuw – Annick, Peter en Anton – die er haar gasten verwent met een ware vijfsterrenservice. In Hof van Volmersele kun je rekenen op een super aangenaam en zorgeloos verblijf. Met altijd een formidabel ontbijt om de nieuwe dag te beginnen.

Het decor: de witloofstreek van Kampenhout met daarin een 18de-eeuwse abdijhoeve, knap en stijlvol gerenoveerd. Een domein van 3 hectare met privétuin, weide met schapen en alpaca’s, vijver met eenden en zwanen. 5 suites, waarvan 4 luxe suites en een ruime family suite, uitstekend ingericht en van alle modern comfort voorzien. Een spa, verwarmd buitenzwembad, jacuzzi, infraroodcabine en sauna voor wie de opperste ontspanning zoekt. En nog meer verleiding met de outdoor keuken: ideaal voor incentives of andere evenementen.

Verblijven in Hof van Volmersele is genieten van een authentieke, heel prettige ervaring. En petit comité of met meer. Fiets- en wandelroutes liggen vlakbij, net zoals een aantal grote steden: Mechelen en Brussel bereik je in luttele minuten, Zaventem is in de buurt. Zelfs Antwerpen haal je in no time. Mooie extra: de compleet uitgeruste vergaderzaal boven: perfect voor degustaties – het Hof van Volmersele herbergt het aankoopplatform van Kaapwijn Import De Leeuw, toeleverancier van wijn voor de professionele markt – en voor zakelijke bijeenkomsten.

Deel met uw vrienden:

e-bikes beschikbaar • dicht bij domein Planckendael • wijnspecialist

  • Sint-Servaesstraat 97, 1910 Kampenhout, België
  • +32 – (0)16 – 65.90.76

Contacteer Hof van Volmersele

Contacteer