Look-Out

Hof Ter Imde

Meise

Feestjaar krijgt verlengstuk

’t Is misschien even zoeken langs de vele landweggetjes en het ongerepte groen, maar Hof ter Imde loont zeker die moeite. Want met chef-kok Erik Denayer is hier al meer dan vijftien jaar een vakman ‘pur sang’ aan het werk.

Hij maakte van Hof ter Imde een vaste culinaire waarde aan de rand van onze hoofdstad, waar gasten zich kunnen verliezen in grote gerechten, fantastische wijnen en een wondermooie, landelijke setting.

Chef Erik en zijn team blijven zich dagelijks heruitvinden. Noteer het Meerkeuzemenu ‘Hof ter Imde’ (€ 65 – € 90 met passende wijnen) en de Seniorenlunch (€ 80 all-in).

Ter gelegenheid van haar 15-jarig bestaan serveert Hof Ter Imde een maandelijks wisselend gastronomisch menu ‘33 Masterchefs of Belgium’ (€ 75) met de bestsellers van de laatste jaren die geliefd waren bij de gasten.

Wil je ook de zomer proeven? Zoek dan een plekje uit op het zomer-terras in de schaduw van de boomgaard en beleef onvergetelijke momenten. Check zeker de website en Facebook-pagina voor alles wat nog komen gaat.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag

ruime parking • vlot bereikbaar, vlakbij A12 Brussel-Antwerpen feestzaal tot 75 personen voor verjaardagen, events en business

  • Beekstraat 32, 1861 Meise
  • 052 – 31.01.01

Reserveer online

Reserveer