Look-Out

Fidalgo

Tienen

Kiezen voor zekerheid

You can’t talk about food, you have to taste it. Bijna dertig jaar geleden kozen chef Filip Dewijnants en zijn echtgenote Christel voor een uitdagend horeca-avontuur. Met restaurant Fidalgo (Portugees voor ‘iets nobel’) wisten ze in die periode al duizenden enthousiaste fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. ‘Eenvoud siert’ is nog steeds het credo van chef Filip Dewijnants in de keuken. Dat vertaalt zich in gastronomisch lichte gerechten, met respect voor het klassieke, maar in een vernieuwende, eigen stijl geserveerd.

Filip Dewijnants maakt er een punt van om elk van zijn borden tot in de puntjes te dresseren zodat elk bord haar titel verdient. Fidalgo werd in 2002 al meteen uitgeroepen door GaultMillau als ‘Grand des Demain’ en staat al die tijd voor een intieme en cosy sfeer. De boeiende kaart wordt elk seizoen hernieuwd en dat vertaalt zich ook in een nieuw menu, van 3 tot 6 gerechten, naargelang de seizoenen en het marktaanbod. Kwaliteit en dagdagelijkse leveringen zijn dan ook de troeven waar Filip en Christel mee werken. Van dit alles kunnen de gasten bij de eerste zonnestralen ook genieten op het aangename en afgesloten terras achteraan.

Deel met uw vrienden:

open op woensdag- en donderdagavond van 18.00 tot 00.30 uur, op vrijdag- en zaterdagavond van 19.00 tot 00.30 uur, zondagmiddag van 12.00 tot 18.00 uur • op werkmiddagen enkel geopend voor groepen • gesloten op maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond (uitgezonderd groepen) • parking voor de deur

  • Outgaardenstraat 23, 3300 Tienen, België
  • 0475 – 612.155

Contacteer Fidalgo

Contacteer