Look-Out

Eenhoorn

Asse

Specialiteit: speciaal!

Wat een prachtige naam voor een al even prachtig plekje: Eenhoorn, waar romantiek en een vleugje magie altijd in de lucht hangen, waar de sfeer nog onversneden familiaal is, waar elk bezoek speciaal aanvoelt.

In het restaurant met open keuken gaan ze voluit voor de seizoenen en hun delicatessen: producten als hoppescheuten, asperges, Oosterscheldekreeft of fazant spelen steeds de hoofdrol in het Seizoenmenu. Op donderdag- en vrijdagmiddag lonkt een lunchtopper (€ 30 – voor- en hoofdgerecht met koffie of hoofdgerecht en dessert met koffie): snel als het moet, chill als het mag.

Ook vergaderen en feesten doe je hier in de groene, rustige rand van Brussel in absolute stijl en alle comfort. Ruime parking zonder parkeerzorgen, perfect uitgeruste zalen (ook voor meetings), een paradijselijke tuin en een ploeg die er vol voor gaat: Eenhoorn heeft het allemaal. Om te bekomen én na te genieten van al dat feestgedruis kwamen er nu ook nog drie geweldige gastenkamers bij.

Deel met uw vrienden:

restaurant van donderdag tot en met zondag (zaterdagmiddag en zondagavond gesloten) • lunch op donderdag- en vrijdagmiddag

reserveren voor restaurantbezoek • terras • seminars en groepen van dinsdag tot en met zondag vanaf 10 personen

  • Keierberg 80, 1730 Asse, België
  • 02 – 452.95.15

Contacteer Eenhoorn

Contacteer