Look-Out

Don Jon

Diegem

Feel good

Voorjaar 2018 opende Rico Hassouni – ook bekend van Brasserie ’t Hofke van Machelen – een pracht van een horecazaak. Een pareltje in een middeleeuws pand gemarkeerd door een gekanteelde vierkante hoektoren. Hier is het heerlijk toeven.

De chef zorgt samen met een jong, enthousiast team voor een echt ‘feelgood’-beleving. Door het trendy decor binnen, de orangerie en het idyllische terras aan de vijver weet Don Jon in elk seizoen te bekoren. En door wat op tafel komt, nog meer.

Getuige daarvan ’s middags een fantastische tweegangenlunch (€ 23) en een Maandmenu in drie gangen (43). Bestel daar een Bulgaars, Libanees, Spaans of ander wijntje bij van de verrassende kaart en het genieten is compleet.

Overnachten in dit prachtig stukje archeologisch erfgoed kan ook. Al vanaf € 130. Er zijn twee luxekamers en twee suites, voorzien van alle comfort. Door de ligging niet ver van de luchthaven, kun je hier na een overnachting gratis parkeren gedurende je hele reis.

Tot slot: Don Jon is uitstekend geschikt voor feesten en bedrijfsmeetings. Alle formules tot 90 personen zijn bespreekbaar.

Deel met uw vrienden:

éénmaal per maand brunch vanaf 11.00 uur (€ 41 p.p. – voor kinderen speciale prijzen) • open van maandag tot en met vrijdag van 11.30 tot 22.00 uur • zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur • zondag gesloten (behalve bij feesten, brunches, zie data website)

eigen parking

  • Broekstraat 77, 1831 Diegem
  • 02 – 251.55.03

Reserveer online

Reserveer