Look-Out

De Venkel

Kortenberg

Feesten… maar ook restaurantdagen

De Venkel verzorgt al meer dan 30 jaar onvergetelijk feesten. Huwelijken, communies, bedrijfsparty’s, babyborrels of ander feestgedruis? De familie Depril zorgt er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Kwaliteit en service gegarandeerd. Dat alles doorgaat in een idyllisch kasteeltje uit de belle époque, is een mooie extra.

De chef is een onvervalste ‘Koksidien’. Samen met zijn hele keukenteam kookt hij gepassioneerd en op gastronomisch niveau. Joeri gaat steeds op zoek naar de beste producten en alles wordt in eigen huis gemaakt. Tot de fonds en de dessertkoekjes toe.

High-end dinners (die zijn hier écht wel het einde), brunch op het gras, een bijzondere barbecue met de Oklahoma en het feeëriek verlichte parkdomein: hier worden dromen waargemaakt.

De restaurantdagen kennen veel succes. Je kunt nu vrijwel elke maand gaan tafelen in het prachtige kasteelkader. Gezellig per twee, met vrienden of familie op deze dagen kan het allemaal.

We zetten ze even voor u op een rijtje: zondag 18 november, zondag 3 februari 2019, Valentijn op 14 en 15 februari 2019, zondag 17 maart 2019, Paasbrunch op zondag 21 april 2019 en zondag 20 oktober 2019. Telkens vanaf 65 euro per persoon All-in. Reservatie per tafel

De Venkel is ook populair bij bedrijven: perfect bereikbaar tussen Brussel en Leuven, 4 tot de verbeelding sprekende zalen… Een aanrader voor klantenevents, meetings, trade days, fotoshoots en personeelsfeesten. Samen met partners wordt eveneens de perfecte teambuilding uitgewerkt.

Deel met uw vrienden:

Kasteelzaal, Koetsiershuis, Parkzaal, Mona Lisa-zaal: beschikbaar voor feesten en events van 20 tot 200 personen – ruime parking • perfecte ligging (afrit Sterrebeek langs E40 Brussel-Leuven)

  • Leuvensesteenweg 326, 3070 Kortenberg
  • 02 – 759.30.08

Reserveer online

Reserveer