Look-Out

De Venkel

Kortenberg

Altijd feest!

Een romantisch kasteeltje uit de belle époque om bij weg te dromen. Een chef van Koksijde die jouw gasten wegblaast met héérlijk gastronomisch geschut. Een topteam in de zaal dat zich op elk vlak onderscheidt. Te mooi om waar te zijn? Niet in De Venkel, feestlocatie tussen Brussel en Leuven, waar de familie Depril al meer dan 30 jaar gaat voor wondermooie momenten. Waar je invités jaren later nog over praten…

Bruiloften, communies, personeelsfeesten, babyborrels, walking dinners, banketten, recepties, klantenevents en seminaries overtreffen in De Venkel je stoutste verwachtingen. Het referentielijstje – van kleine genieters tot grote bedrijven en high society – is haast eindeloos, de mogelijkheden evenzeer: van een brunch in het gras en een barbecue in het groen tot een high-end dinner in de Kasteelzaal, en alle formules daartussen.

Kom anders eens voorproeven tijdens de restaurantdagen in het voorjaar en het najaar. Gezellig met z’n tweetjes, met familie of met vrienden. Zet met stip in je agenda:
2 februari, 14 februari (Valentijn), 8 maart, 22 maart (om de lente vieren), 12 april (Paaszondag) en ook in oktober en november (raadpleeg hiervoor onze website).
Geloof ons: ook dat is/wordt feest!

Deel met uw vrienden:

Kasteelzaal, Koetsiershuis, Parkzaal, Mona Lisa-zaal: beschikbaar voor feesten en events van 20 tot 200 personen – ruime parking • perfecte ligging (afrit Sterrebeek langs E40 Brussel-Leuven)

  • Leuvensesteenweg 326, 3070 Kortenberg
  • 02 – 759.30.08

Contacteer De Venkel

Contacteer