Look-Out

De Plezanten Hof

Kobbegem

Een keuken die blij maakt

Kobbegem. Dicht bij de hoofdstad en toch landelijk rustig. Daar, recht tegenover de meent, ligt De Plezanten Hof, het gastronomische restaurant van chef Koen De Wilde en echtgenote Hilde.

Koen en Hilde houden van blije, tevreden gasten. Dat merk je aan het vriendelijke onthaal, aan de attente service. En de gerechten, dat zijn telkens zo van die ‘kleine gelukskes’: een plezier om naar te kijken én om van te proeven.

De Lunch (€ 27 – vier hapjes, voor- en hoofdgerecht plus koffie) en het Maandmenu (€ 48,5 voor drie gangen met keuze – € 60,5 met gepaste, kwaliteitsvolle wijnen) zijn hier de twee onweerstaanbare formules. Met kreeft en vis als de specialiteiten van het huis.

Maar chef Koen werkt net zo lief rond seizoenproducten als hopscheuten en wild. Om van zijn huisterrine van foie nog niet te spreken: drie dagen gemarineerd in een blend van rode porto en cognac en een echte delicatesse.

Liever lactose- en glutenvrij? Geef dat bij uw reservatie zeker door, dan wordt daar perfect rekening mee gehouden. Ook veggies kunnen met een gerust hart De Plezanten Hof binnenstappen.

Een feest of event in gedachten? Kom er eens over praten met Koen en Hilde. Die hebben beslist een voorstel klaar. Op maat. Om blij van te worden.

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandagavond, woensdag, donderdag en zondagavond

uitnodigende veranda en lounge aperitiefterras • eigen kruidentuin • aparte smokers’ cottage

 

  • Broekstraat 2, 1730 Kobbegem
  • 02 – 569.80.28

Reserveer online

Reserveer