Look-Out

De Montil

Affligem

Onvergetelijke feesten en evenementen

De Montil bestaat in 2019 precies veertig jaar. Dit populaire familiebedrijf is nog altijd toonaangevend in de organisatie van feesten, meetings en evenementen. Traditie en ervaring worden nu gekoppeld aan jeugdig enthousiasme want ook de derde generatie heeft intussen z’n intrede gedaan.

De Montil beschikt over een aantal polyvalente, modern uitgeruste zalen (van 10 tot 1000 gasten). Ze zijn stuk voor stuk sfeervol en efficiënt ingericht en tillen elke bijeenkomst, receptie, huwelijksfeest… naar een hoger niveau. Een professioneel team staat elk moment klaar met top advies.

In de verschillende ruimtes en ook in de sprookjesachtige tuin met grote vijver kun je opvallende en originele werken van grote namen uit de Belgische kunstwereld bewonderen. Een perfecte locatie voor recepties, ceremonies, walking dinners, enz.

Kunst vind je ook terug op je bord. De chef zorgt er samen met zijn team voor dat hapjes, gerechten, broodjeslunch of uitgebreid diner smakelijke schilderijtjes zijn.

Comfort, een goede bereikbaarheid (5 minuten rijden van de E40 afrit Affligem of Ternat), een flexibele aanpak, topkwaliteit en een uitstekende keuken: genoeg redenen om je feest of vergadering in De Montil te organiseren.

Deel met uw vrienden:

ruime parkeermogelijkheden voor zo’n 400 auto’s • binnenkort ook elektrische laadpunten • vrijblijvende informatie

  • Moortelstraat 8, 1790 Affligem (Essene)
  • 02 – 583.00.70

Reserveer online

Reserveer