Look-Out

De Mayeur

Sint-Pieters-Leeuw

Villa Lorraine als inspiratiebron

Kwaliteit zal zich nooit verloochenen. Dat bewijzen chef Patrick Vandecasserie en zijn team van De Mayeur.

Met een mix van legendarische klassiekers uit Villa Lorraine en ‘nieuwe’ top-gerechten weet dit restaurant de fijnproevers dagelijks te charmeren.

Bestsellers als kreeft, wilde tarbot, kaviaar, Bresse-eend en fantastische wildgerechten in het najaar (het favoriete seizoen van de chef) maken tafelen in De Mayeur echt bijzonder. Logisch, fazant wordt nog aan tafel gepresenteerd en vers versneden, sublieme sausen eren de patrijs, hazenrug en reebok.

Veel trouwe gasten kiezen ’s middags voor een lunch (€ 35 – € 48 inclusief afgestemde wijnen) die uit voor- en hoofdgerecht plus dessert of een kaasbord ‘Michel Van Tricht’ bestaat. Ook vegetariërs worden in De Mayeur op hun wenken bediend.

Uit de wijnkelder komen doorgaans bijzondere flessen van bekende Franse domeinen. De oude burgemeesterswoning garandeert elke seizoen nostalgie, gezelligheid en klasse. Zoek bij goed weer ook eens een plaatsje op het vakantieterras uit: maakt je hele dag goed.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.30 tot 22.00 uur • gesloten op zondag en maandag

ruime parking • groepen tot 60 personen welkom • goed bereikbaar (vlakbij Brusselse ring) • eigen traiteurdienst voor alle formules (24 uur op voorhand bestellen)

 

  • Fabrieksstraat 339, 1601 Sint-Pieters-Leeuw
  • 02 – 331.52.61

Reserveer online

Reserveer