Look-Out

De Goeie Kost

Diest

Genieten pur sang

In hartje Diest biedt Bistro De Goeie Kost al vijf jaar smakelijke momenten voor een trouw publiek. Chef/eigenaar David Cornelissen zorgt in de keuken voor heerlijke Frans-Belgische gerechten terwijl ‘Chef’s wife’ Kellen voor een onthaal met de glimlach zorgt. Traditie en nieuwigheden gaan harmonieus hand in hand in De Goeie Kost. De menukaart is bewust beperkt gehouden omdat David enkel wil werken met verse producten en graag het ritme van de seizoenen volgt.

Veel gasten komen ‘s middags voor de lunch in twee gangen waarvan de prijs steeds rond de € 25 schommelt. David kookt met eerbied voor pure kwaliteitsproducten en presenteert gerechten geïnspireerd op de klassieke Frans-Belgische keuken. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten. Zo worden ook de leveranciers steeds met de nodige zorg uitgekozen zodat de visie verzekerd blijft in alles wat er geserveerd wordt. Gastvrijheid is bij dat alles een erezaak. Dat maakt De Goeie Kost al jaren tot één van de favoriete adressen in Diest en omstreken.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • zondag en maandag gesloten • groepen tot 20 personen steeds welkom

  • Koning Albertstraat 31, 3290 Diest, België
  • 013 – 29.78.25