Look-Out

De Gempemolen

Sint-Joris-Winge

Lekker, vriendelijk & gezellig

Brasserie De Gempemolen is een prachtige watermolen uit de 12e-13e eeuw waar zelfs de familie d’Udekem een historische rol speelde. Al 15 jaar staat Hans Meus aan het roer van dit eeuwenoude stukje erfgoed. En dat wordt gevierd. Samen met het enthousiaste Gempeteam verwelkomt hij u in een authentiek, opgefrist decor dat nog altijd de gezelligheid, de gastvrijheid en vlotte service uitstraalt die je verwacht bij een eethuis met zo’n boeiende geschiedenis.

Op de vaste kaart is het prettig kiezen uit verzorgde brasserieklassiekers met kwaliteitsproducten (van een huisgemaakte kaaskroket of vol-au-vent tot een mooie selectie rundsvlees als onglet, steak, rib-eye en entrecote). Elke week kun je ook genieten van nieuwe suggestiegerechten. Op donderdag en vrijdag is bovendien een lunchformule verkrijgbaar.

De molen ligt aan verschillende wandel- en fietsroutes midden in het mooie Hageland en is een ideaal rustpunt.  Recreanten, zakenmensen… ze genieten allemaal van de aangename omgeving met de ruisende Molenbeek op de achtergrond. Je bent hier trouwens in no time: Leuven, Aarschot, Tienen, Diest liggen op slechts een kwartiertje rijden.

Deel met uw vrienden:

open donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.30 uur • zondag van 12.00 tot 21.30 uur • online reserveren is aangewezen via www.gempemolen.be • privéparking voor de deur

  • Gempstraat 56, Sint-Joris-Winge 3390 Tielt-Winge, België
  • 016 – 48.73.07

Contacteer De Gempemolen

Contacteer