De Bemde
Huldenberg
De Bemde is in bijna twee jaar tijd al een vertrouwd begrip geworden in Huldenberg. Chef-kok en gastheer Dimitri zorgt bij elk bezoek voor ongedwongen, gezellige en eigentijdse momenten. Die troeven worden ook op de kaart doorgetrokken. Tijdens het seizoen zijn de mosselliefhebbers aan het feest en bij de fijnproevers staat het stoofvlees (heerlijk met Abdijbier bereid) en de vol-au-vent met stip genoteerd. Alles wordt met veel passie en met handgesneden frietjes en verse sauzen dagvers in de keuken bereid. Herfst en winter betekenen volop stoofpotjes en typische wildgerechten. Voor de visliefhebbers is er elke week een heerlijke nieuwe vissuggestie. Wat er ook op tafel komt, steeds valt op hoe veel aandacht Dimitri besteed aan de echte pure productsmaken. De Bemde bevindt zich in Neerijse langsheen de Doode Bemde, een prachtig natuurgebied langs de natuurlijk meanderende Dijle. Het adresje leent zich dan ook heel goed voor fietsers, wandelaars en groepen. Er is een apart zaaltje voor 30 personen (huwelijken, feestjes, enz.). Ook hierbij geldt de formule dat, alle gerechten die op tafel komen, worden bereid met lokale en seizoengebonden producten. En of het aanslaat. Op tijd reserveren is dan ook warm aanbevolen.
maandag en dinsdag (heel de dag) gesloten • gratis parkeren
- Wolfshaegen 186, Huldenberg, België
- 01 6 -28.24.11