Look-Out

Conviva

Ternat

Grillmanschap!

Hemelse hoeve, heerlijk terras, überheerlijk tafelen… Het leven zoals het is in Conviva, een Pajotse parel waar Marco en Sylvia al tien jaar tafelgeluk brengen. En vuurwerk!

Met een open grill op houtskool, één van de blikvangers in het gestileerde restaurant, die fantastische grillades aflevert. En met kwaliteitsproducten: zo komt het gerijpte en verfijnde rundsvlees van De Laet-Van Haver, een internationaal keurmerk voor uitmuntende kwaliteit. Oesters en kreeft, op vijf verschillende manieren bereid op de green egg, zijn altijd verser dan vers.

Naast perfect grillmanschap staat Conviva ook voor de betere klassieke keuken, met vakkennis en veel gevoel voor smaak bereid. Als het snel moet/mag gaan is de lichte lunch (€ 27,5 voor- en hoofdgerecht met koffie) een uitstekend idee. Voor wie het graag lang uitgesponnen heeft, zorgt Marco met zijn maandmenu (€ 37 voor drie gangen met keuze, € 57 met drankenforfait) voor een meesterwerkje.

Feestjes en seminaries kunnen rekenen op een apart zaaltje met terras, haardvuur en andere moois, volledig in de stijl van het huis.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag t.e.m. maandag van 12.00 uur tot 21.00 uur • op zondag: keuken open van 12.00 tot 14.30 uur en van 18.00 uur tot 21.00 uur • dinsdag en woensdag gesloten

parking achteraan

  • Brusselstraat 183, 1740 Ternat, België
  • 02 – 582.91.20

Contacteer Conviva

Contacteer