Look-Out

Botta ’N Ik

Grimbergen

Parel van een restaurant

Er bestaan nog zekerheden: hartje Grimbergen verwent de familie Botta al drie generaties lang. Met échte vriendelijkheid en lekker eten. En om de zes weken een nieuwe kaart.

In Botta ’N Ik, juweel van een restaurant in de parel van Brabant, kiest Mickael Botta voor homemade en seizoen­gebonden. Voor smaken van het moment zoals asperges, mosselen of wild én voor onvergankelijke klassiekers. A la carte horen tapas to share, huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten, surf en turf van scampi en kip en de vol-au-vent royale met kalfszwezeriken tot de signatuurgerechten. Het Degustatiemenu, waarbij gasten kiezen uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie desserts, is non-stop verleiding. Check: elke dag is er een dagschotel en een business lunch.

Botta ’N Ik staat niet alleen voor heerlijk tafelen, maar ook voor zalig zitten: aan de bar, aan één van de mooie tafeltjes of op het gezellig zomerterrasje, in de schaduw van de abdij. Waar je ook plaatsneemt: de feel good die dit fantastische plekje kenmerkt, is overal uitbundig aanwezig…

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met maandag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • dinsdag en woensdag gesloten

terras achteraan  •  kinderen steeds welkom

  • Hogesteenweg 35, 1850 Grimbergen, België
  • 02 – 270.94.04

Contacteer Botta ’N Ik

Contacteer