Look-Out

Botta ’N Ik

Grimbergen

Culinaire parel in hartje Grimbergen

Wil je verleiding en kwaliteit op het bord, dan zal Botta ’N Ik je nooit ontgoochelen. Wie al drie generaties in het horecawereldje meedraait, laat niets aan het toeval over. En dan spreken we nog niet over de fierheid, een familiezaak eigen. Na al die jaren blijft Botta ’N Ik zichzelf uitvinden met nieuwe concepten en homemade en seizoengebonden gerechten.

Denk aan asperges, mosselen of wild én aan onvergankelijke klassiekers. A la carte onthouden we smakelijke knallers als tapas to share, huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten, surf en turf van scampi en de vol-au-vent royale met kalfszwezeriken. Van ver komen ze voor de wisselende dagschotel en de business lunch. Inderdaad, non-stop verleiding.

Botta ’N Ik staat niet alleen voor heerlijk tafelen, maar ook voor zalig zitten: aperitieven aan de bar, aan één van de mooie tafeltjes of op het gezellige zomerterrasje, in de schaduw van de abdij. Waar je ook plaatsneemt: de feel good die dit fantastische plekje kenmerkt, is overal uitbundig aanwezig…

Deel met uw vrienden:

open van donderdag t.e.m. maandag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.30 tot 22.00 uur

dinsdag en woensdag gesloten • terras achteraan • kinderen steeds welkom

  • Hogesteenweg 35, 1850 Grimbergen, België
  • 02 – 270.94.04

Contacteer Botta ’N Ik

Contacteer