Look-Out

Bed van Napoleon

Linden

Onvervalste gezelligheid

Wat een plekje, dat boswachtershuisje aan de rand van het Chartreuzenbos waar Napoleon ooit de nacht doorbracht. Jaren later staat zijn bed er nog altijd, én is de ontvangst nog steeds keizerlijk.

Wim, Karin en hun dochter Ellen zetten in op onversneden verwennerij en net iets anders, gasten smullen van de vintage gezelligheid, de huiselijke sfeer aan de haard en een kleine, fijne kaart, waar de liefde van af spat.

Op die heerlijke herfstdag, toen wij ‘t Bed bezochten, verleidde de rechttoe rechtaan-keuken met klassiekers om trots op te zijn en suggesties om te ontdekken. Ravioloni met boschampignons en truffel. Ierse ossenhaas, recht van een Leuvense topslager. Tomate-crevettes met handgepelde garnalen en huisgemaakte mayo. Al-le-maal met hart en ziel gebracht.

Tussen lunch en diner kun je kleine gerechten, versgebakken pannenkoeken of tapas met een streekbiertje scoren. Puur geluk. Net als dat terras, waar de rust de maaltijden kruidt en je snel moet zijn om een plaatsje te versieren.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur • lunch: 12.00 tot 14.00 uur • diner 18.00 tot 21.00 uur • maandag en dinsdag gesloten

locatie afhuren kan ook voor feestjes tot 80 personen • hondenweide

  • 016 – 62.07.04

Reserveer online

Reserveer