Look-Out

a’Muze

Opwijk

Puur a’muzement, en meer…

Verrassend, ontwapenend, immer heerlijk:  a’Muze, het kroonjuweel van de culinaire familie Eylenbosch Kristof, Diedrich en Vincent, is het allemaal. Puur amusement, grandioos genieten… bij de scherp geprijsde weeklunch (€ 30 – drie hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) die je ook op maandagavond en donderdagavond kunt bestellen (+ € 5) of het Menu a’Muze dat gastronomisch verwent in drie, vier, vijf of zes gangen. Op niveau, met gerechten die doorsmaken en zowel oosterse als andere wereldse invloeden tot in Opwijk brengen.

Terwijl je genietershart te keer gaat met zicht op de open keuken, laat gastvrouw Wendy haar gasten zich thuis voelen, en spreekt de sommelier met kennis van zaken en smaken over de wijnkaart boordevol avontuurlijke keuzes.

Extra’s: het fijne repertoire digestieven, die wow-setting, een zaaltje met haard en salon voor kleine, intieme gezelschappen en een oude bioscoopzaal voor stralende, grote feestjes.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met maandag vanaf 12.00 uur (lunch) en 18.30 uur (diner) • gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

lift aanwezig • zaaltje
voor kleine, intieme feesten tot 20 personen • Teaterhuyse beschikbaar voor grote events tot 170 gasten

  • 052 – 35.35.36

Contacteer a’Muze

Contacteer