Look-Out

Agua dulce

Oud-Heverlee

Sweet dreams

Agua dulce: de naam verwijst naar de Zoete Waters, de schilderachtige plassen waarop je uitkijkt als je plaatsneemt op het vakantieterras van deze leuke brasserie. Maar Agua dulce heeft meer te bieden dan mooie looks en een dito zicht.

Chef Parbin Gurung is gekend voor zijn scampi’s: op 18 manieren bereid, van puur natuur tot avontuurlijk. Van het huis (met room, tomaat, look, ui, peterselie en pilipili), op zijn Napolitaans (met tomatensaus, look, tuinkruiden en wijn) of met een Thaise touch (met madras curry, room, kokos en knapperige groentjes).

Ook voor een kabeljauwhaas op Oostendse wijze, een filet pur of een Ierse Black Angus entrecote ben je hier aan het juiste adres. Altijd zijn er suggesties die gasten in de sfeer van de seizoenen brengen. Op zondag is de zaak doorlopend open en kun je ook aan tafel voor een verse pannenkoek.

Toptip voor een dagje uit: ga eens wandelen in het machtige Meerdaalwoud en spring achteraf eens binnen bij Agua dulce. Genieters blijven hier nooit op hun honger (en dorst) zitten…

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • op zondag doorlopend vanaf 12.00 uur

menu’s op maat voor groepen en feesten

  • 016 – 47 10 27

Reserveer online

Reserveer