Look-Out

Vos

Lokeren

Fris, en lekker zonder streken

Restaurant Vos deelt al vijf jaar graag zinnenprikken uit. Met Molsbroek als prachtige, groene decor. Chef Stijn Audenaert volgde een koksopleiding aan hotelschool Ter Duinen en heeft passages bij Oud Sluis,
J.E.F. en ’t Vier Emmershof op zijn conto. Hij houdt van streekgebonden producten – producten zonder streken, noemt hij ze – die wisselen met de seizoenen. Daarmee gaat hij dan aan de slag: heel hedendaags, en altijd met een internationale touch er bij.

Op de kaart: een meerkeuzelunch in twee of drie gangen (vanaf € 29) en een driegangendiner in drie, vier of vijf gangen (vanaf € 46). Lunch of diner, laat vooral je buikgevoel spreken en geniet van een flinke portie smakelijke hartigheid. Voor haar selectie wijnen schakelde het restaurant Wouter De Bakker in, een voormalige eerste sommelier van België.

Een gastronomisch restaurant aan de achterzijde van een tennishal… het is eens wat anders. De groene wand symboliseert de link met het nabijgelegen natuurreservaat Het Molsbroek. Door het frisse en moderne interieur vergeet je meteen de locatie. De gerechten van Stijn Audenaert doen de rest.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag t.e.m. vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.30 tot 21.00 uur • zaterdagavond van 18.30 tot 21.00 uur • zondagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur • gesloten op maandag en dinsdag –
afhalen mogelijk • ruim terras

  • Groenstraat 29, Lokeren, België
  • 09 – 348.14.36