Look-Out

Volpé

Zottegem

Benvenuti da Carmelo

Start je Vespa, zet de muziek van Ramazzotti loeihard en maak kennis met een echte Italiaan. Volpé gaat sinds 2010 voor de ware ‘cucina Italiana’, zeg maar de authentieke regionale keuken zoals ze die in Piëmont, Toscane of Sicilië serveren. Alle gerechten worden met de beste ingrediënten bereid en komen verfijnd, puur en top van smaak op je bord.

Er zijn niet alleen de pizza’s, gebakken in artisanale houtoven (al vanaf € 10,50), de pasta’s en de koude en warme voorgerechten. Ook de visgerechten (proef zeker de gegrilde visschotel) en vleesspecialiteiten (fantastico die ossobuco di vitello) zijn absolute pareltjes.

’s Middags is er een lunch (€ 20) die uit voor- en hoofdgerecht plus koffie bestaat. Ontdek intussen allerlei bekende en minder bekende wijnpareltjes, grote grappa’s en huisgemaakte limoncello.

“Tafelen moet een beleving zijn, van begin tot eind,” zegt gastheer/(olijfolie)sommelier Carmelo Luparello. Daar zorgt hij wel voor. Onder meer uit een openluchtpizzeria met houtoven die vanaf zomer 2018 het zuidgerichte terras zal sieren.

 

Deel met uw vrienden:

osteria-pizzeria Artigianale: open 7/7 • Volpé Degustazione: 14 plaatsen, enkel open na reservatie

private tastings in de enoteca: check onze website • pizza’s ook af te halen • ruime parking

  • Steenweg Op Aalst 91, 9620 Zottegem, België
  • 09 – 339.02.00

Reserveer online

Reserveer