Look-Out

Volpé

Zottegem

Nog meer smaak

Het kan niet anders of la mamma moet fier zijn op Volpé. En op de gebroeders Luponello, gastheer, (olijfolie)sommelier en mannen van ideeën. Recht vooruit, op hun doel af: ‘la dolce vita’ introduceren bij ons. Dat doen zij al 10 jaar met flair en brio.

Om dat grote genieten nog wat extra pigment te geven, krijgt Volpé een overdekt terras dat bij mooie dagen volledig openschuift. Met de zon in je gezicht smaakt la cucina Italiana immers nog nét iets beter. En genieten zal je…

Klassiekers zoals ossobuco, saltimbocca, risotto en pasta: mamma mia! Die verfijnde, regionale gerechten: alsof je in Piëmont, Toscane of Sicilië aan tafel gaat. De pizza’s, gebakken in de artisanale houtoven: vingerlikkend lekker. Lunch (€ 20 – twee gangen plus koffie) en degustatiemenu’s Terra en Mare (in vier geraffineerde gangen) brengen nog meer geluk.

Tussen lunch en diner kun je in Volpé gewoon binnenspringen voor Italiaanse gins en vermouths, wijnen per glas en huisgemaakte limoncello. In de zomer is de keuken doorlopend open en kun je non-stop zonnige gerechtjes scoren om te delen.

Deel met uw vrienden:

7/7 open

op de as Gent-Brussel en Aalst-Oudenaarde, op tien minuten van E40 • pizza’s ook af te halen • ruime parking

  • Steenweg Op Aalst 91, 9620 Zottegem, België
  • 09 – 339.02.00

Contacteer Volpé

Contacteer