Look-Out

Villa Clochard Puivelde

Puivelde

Eten à la plage

Sinds half mei dit jaar kreeg Villa Clochard Lokeren er een broertje bij. Enkele kilometers van Lokeren opende Villa Clochard Puivelde (deelgemeente van Sint-Niklaas). De uitbreiding kwam er om de vele gasten die in Lokeren geen plaatsje meer konden reserveren, op hun beurt te bedienen.

En daar zijn Carl en Nicky met brio in geslaagd. Het wordt trouwens nu al moeilijk kiezen want de setting in Puivelde lijkt op een stukje Azurenkust met een eigen plage van zo’n 500m², parasols, palmbomen en makkelijke zitjes op het terras. Via een winkel waar je allerlei charcuterie, kaas, brood en bereide maaltijden kunt kopen, kom je in het eigenlijke restaurant terecht.

Ontdek hier een authentieke grootmoederskeuken met verse producten. Stoofpotje van balletjes in geuze, varkenswangetjes, Lokerse paardenworsten, een vispannetje, paling en mosselen op verschillende wijzen bereid zijn nu al favorieten. Een apero met tapasbord kan evengoed.

De lunch (€15) biedt voor- en hoofdgerecht + koffie. Het Maandmenu spreekt van aperitief, voor- en hoofdgerecht, koffie of dessert. Er zijn ook regelmatig wisselende suggesties.

Bij Villa Clochard Puivelde kun je ook terecht voor allerlei feesten, babyborrels, huwelijken, communies enz.

 

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met vrijdag van 11.30 tot 15.00 & van 17.30 tot 22.00 uur • zaterdag en zondag keuken doorlopend open van 11.30 tot 22.00 uur • maandag en dinsdag gesloten

gratis parking voor de deur

  • Kruisstraat 45, 9111 Puivelde
  • 0483 – 708.233

Reserveer online

Reserveer