Look-Out

Traiteur Léon

Wetteren

Delicatessen à la carte

Bijna 30 jaar lang gingen gasten met plezier aan tafel bij Léon Alen. Op de plaats van het restaurant opende de familie – Léon, Bieke en Gilles – nu een nieuwe traiteurzaak, maar de verwennerij én de filosofie van vroeger bleven behouden.

Vader en zoon, die je door de grote ramen vanop straat in actie ziet, blijven in hun keuken zweren bij kwaliteitsingrediënten, gaan nog zelf naar de vroegmarkt om de meest verse producten te scoren en werken enkel met leveranciers die even gepassioneerd zijn als zij.

Het resultaat? Warme en koude Frans-Belgische gerechten op restaurantniveau, zonnige pasta’s en salades, smaakvolle soepen en desserts waar je geen genoeg van krijgt. Naast een dagelijks wisselend aanbod koken ze hier ook à la carte en naar wens van de klant.

U vraagt en bestelt, Léon en Gilles maken er met liefde en metier onmiddellijk werk van. Bieke zorgt er intussen in de winkel voor, dat elke klant zich perfect bediend voelt. Noteer ook dat ze hier op bestelling altijd kreeft, oesters, vis en andere delicatessen in de etalage hebben. Op weekdagen kun je één hoog nog altijd terecht voor een lekkere lunch.

Deel met uw vrienden:

volg Traiteur Léon op Facebook

open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.30 uur • ’s middags ook lunchrestaurant • catering voor intieme groepjes van 4 tot 8 personen

  • Schoolstraat 2, 9230 Wetteren, België
  • 09 − 369.92.63