Look-Out

The Shake

Brakel

Boeiende nostalgie

The Shake op het volledig  nieuw aangelegde Marktplein van Brakel mag dit jaar 25 kaarsjes uitblazen. Het restaurant van Francis en Nancy is gerenommeerd om haar verfijnde keuken en haar exclusieve, warme kader.

Van bij de start kon chef Francis iedereen overtuigen met zijn nostalgische productkeuken. De voorbije jaren speelt ook de bekende ‘Josper’-oven een bepalende rol. Hij zorgt er voor, dat door het gebruik van Argentijnse houtskool de gerechten een nog zuiverder en intense smaak krijgen.

Klassiekers zijn gegrilde kreeft, Holsteiner (42 dagen droge rijping), varkenswangetjes met Westmalle dubbel, vol au vent van Mechelse koekoek met kalfsballetjes, chateaubriand, rib-eye Black Aberdeen, Schotse filet pur Black Angus, bouillabaisse en zelfbereid roomijs, moelleux enz.

’s Middags is er een lunch (voor- en hoofdgerecht). Een topper waar ze van ver voor komen is het menu The Shake (drie gangen met keuze). Alles wordt, net zoals de vele democratisch geprijsde wijnen, stijlvol en vriendelijk op tafel gebracht. The Shake toont overduidelijk dat een boeiende keuken ook authenticiteit kan uitstralen.

 

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.30 tot 22.00 uur • dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten

nieuw terras vooraan • parkeren in de buurt geen probleem

  • Marktplein 3, 9660 Brakel, België
  • 055 – 42.51.54

Reserveer online

Reserveer