Look-Out

‘t Vier Emmershof

Lokeren

30 jaar topbeleving aan tafel

In de bossen van Daknam speelt topchef Pierre Van den Abbeele op beleving, spanning en verrassing. ’t Vier Emmershof werkt zonder vaste kaart: stralende klasseproducten die de regionale markt en Moeder Natuur die dag in petto hebben, bepalen het stralende menu.

Pierres verfijnde creaties, die hij persoonlijk voorstelt aan tafel, zijn daarom altijd anders, ingegeven door het moment. Mooi toch? En het wordt nog mooier… ’t Vier Emmershof viert zijn 30 jaar met een volledig nieuw interieur, een wijdopen keuken en fantastische menu’s als blikvangers.

Drie Emmersmenu: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 52 – met afgestemde wijnen + € 22)

Vier Emmersmenu: 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 58 – met afgestemde wijnen + € 28)

Vijf Emmersmenu: 3 voorgerechten, hoofd­gerecht, dessert of kaas (€ 61 – met afgestemde wijnen + € 31)

Zes Emmersmenu: 3 voorgerechten, hoofd­gerecht, dessert en kaas (€ 67 – met afgestemde wijnen + € 37)

Marktmenu: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 41 – met afgestemde wijnen + € 20), enkel op: woensdagmiddag en -avond, donderdagmiddag en -avond, vrijdagmiddag

Verrassingsmenu: aperitief, viergangenmenu, afgestemde wijnen, koffie (€ 81 all-in), enkel op: vrijdagavond

Zondagswandeling: aperitief, viergangenmenu (met kreeftbereiding als hoofdgerecht indien gewenst), afgestemde wijnen, koffie (€ 91 all-in), enkel op: zondagmiddag

 

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag • zaterdagmiddag enkel open voor banketten • andere dagen zowel ’s middags als ’s avonds geopend

reserveren aanbevolen • prachtig terras in het groen • gratis parking voor de deur • ook grote parking achteraan met valet service indien gewenst • overnachten kan in twee suites: € 120, ontbijt inbegrepen

  • Krommestraat 1, 9160 Lokeren, België
  • 09 - 348.63.98

Reserveer online

Reserveer