Look-Out

‘t Vier Emmershof

Lokeren

Inspiratie van het moment

Totaalbeleving, spanning en verrassing zijn troeven die restaurant ’t Vier Emmershof tot een topper in het genre maken.

Meesterchef Pierre Van den Abbeele werkt zonder vaste kaart. In de plaats daarvan laat hij zich inspireren door de beste, lokale kwaliteitsproducten van de dag. Daarmee creëert hij verfijnde gerechten die hij persoonlijk voorstelt aan tafel. Altijd anders, altijd ingegeven door het moment.

Opmerkelijk is de open keuken die onlangs een prominente plaats kreeg in het midden van het restaurant. Alles samen goed voor een ervaring die bijblijft.

Drie Emmersmenu: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 52 – met afgestemde wijnen
+ € 22).
Vier Emmersmenu: 2 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 58 – met afgestemde wijnen + € 28).
Vijf Emmersmenu: 3 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 61 – met afgestemde wijnen + € 31).
Zes Emmersmenu: 3 voorgerechten, hoofdgerecht, dessert en kaas (€ 67 – met afgestemde wijnen + € 37).

Marktmenu:
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas (€ 41 – met afgestemde wijnen + € 20), enkel op woensdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag.
Verrassingsmenu: aperitief, viergangenmenu, afgestemde wijnen, koffie (€ 81 all-in), enkel op vrijdagavond.
Zondagswandeling: aperitief, viergangenmenu (met kreeftbereiding als hoofdgerecht indien gewenst), afgestemde wijnen, koffie (€ 91 all-in), enkel op zondagmiddag.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag • zaterdagmiddag enkel open voor banketten • andere dagen zowel ’s middags als ’s avonds geopend

reserveren aanbevolen • prachtig terras in het groen • gratis parking voor de deur • ook grote parking achteraan met valet service indien gewenst • overnachten kan in twee suites: € 130, ontbijt inbegrepen

  • Krommestraat 1, 9160 Lokeren, België
  • 09 - 348.63.98

Reserveer online

Reserveer