’t Valeirke
Gavere
Gastheer Denny en gastvrouw Lisa zijn al sinds 2008 de trouwe en joviale gezichten van bistro ‘t Valeirke in Gavere. In de keuken zorgt chef Ayrton voor culinair vuurwerk. Hij studeerde af in hotelschool Stella Matutina in Brakel (Michelbeke) en ging als gepassioneerde culinaire duizendpoot bij ‘t Valeirke aan de slag. Tot ieders tevredenheid, want de kaart is simpelweg een troefkaart met veel mogelijkheden op vlak van Frans-Belgische gerechten. Een bloemlezing: côte à l’os, paling, seizoensgebonden suggesties zoals mosselen, asperges en wildgerechten. In ‘t Valeirke wordt met passie gekookt en is de bediening steeds attent en vriendelijk. Vragen omtrent suggesties, de samenstelling van de tweegangenlunch of de keuze van de wijnen (in nauwe samenwerking met RABOTVINS uit Nazareth), steeds krijg je vrijblijvend advies en toelichting. De optelsom van dit alles is dat de gasten niets anders dan heerlijk en smakelijke eetervaringen beleven in bistro ‘t Valeirke. Bij mooi weer is het dubbel zo hard genieten op een van de twee terrassen. Tenslotte nog deze tip: ‘t Valeirke beschikt over de mogelijkheid om gezelschappen tot 50 personen in alle comfort te ontvangen. Denk aan events, babyborrels, rouwmaaltijden en familiefeesten.
maandag, dinsdag en vrijdag open van 11.00 tot 15.00 & van 18.00 tot 23.00 uur • op zaterdag van 18.00 tot 23.00 uur (‘s middags enkel open voor groepen vanaf 20 personen) op zondag open van 11.00 tot 23.00 uur • gesloten op woensdag en donderdag groepen tot 50 personen welkom
- Kasteeldreef 12, 9890 Gavere, België
- 09-329.36.47