Look-Out

‘t Stoveke

Aalter

Warme ontvangst

Zodra je grillrestaurant ’t Stoveke in hartje Aalter binnenstapt, voel je je thuis. Daar zorgen chef Bart en zijn zus Vicky intussen al zeven jaar voor. ’t Stoveke is charmant, ongedwongen, warm en gastvrij.

Mooie verse producten van hoge kwaliteit, grote porties, betaalbare prijzen en een vlotte, vriendelijke service: ziedaar de talrijke reacties van veel gasten.

De sfeer tijdens het tafelen is uniek, want Bart maakt in het restaurant zelf de grillbereidingen klaar. Dat zorgt niet alleen voor een aanstekelijke geur van hout en sappig vlees, maar ook voor een heerlijke beleving.

Je kunt uiteraard à la carte bestellen, maar de menu’s zijn bijzonder populair. Noteer het Meerkeuzemenu ’t Stoveke (€ 35 – drie gangen), het Ribbetjes Menu (€ 27,50 – twee gangen plus koffie) en een Cote à l’Os Menu (€ 90 voor 2 personen). Tijdens het seizoen zijn er de onvolprezen mosselen (op vier verschillende wijzen).

Top: het terras vooraan biedt bij goed weer extra zomers eetplezier.

 

Deel met uw vrienden:

open van 18.00 tot 22.00 uur • op zondag van 11.30 uur tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • woensdag en donderdag gesloten (behalve voor groepen vanaf 20 personen)

groepen tot 60 personen welkom

  • Stationsstraat 37, 9880 Aalter, België
  • 0478 – 980.471

Reserveer online

Reserveer