Look-Out

‘t Momentje

Bassevelde

't Mag ook iets langer zijn…

Ergens tussen de weilanden, akkers, kronkelende landweggetjes en het groen ontdek je restaurant ‘t Momentje. Chef Benedikte en gastheer Patrick maakten daar in 18 jaar tijd een hoogst charmant gastronomisch tempeltje van.

In de keuken combineert Benedikte eenvoud en smaak. De borden, die vriendelijk geserveerd worden, zijn mooi afgewerkt, de smaakbalans is uitstekend. De vaste kaart knipoogt volop naar de seizoenen en hetgeen de omliggende leveranciers aanbieden.

Benedikte en Patrick trachten zoveel als mogelijk de ‘korte keten’ te respecteren. Lamsvlees, asperges, wild, fruit en ook dranken: ze komen allemaal uit de eigen omgeving. Populair is het Maandmenu (€ 45) met keuze uit vlees of vis. Ook voor vegetariërs is er een mooi aanbod.

De vergeelde zwartwit foto’s, de vele kaarsjes, twee open haarden, een oude tegelvloer, een piano, een handgeschreven wijnkaart en een oude klok houden het nostalgische woonkamergevoel hoog.

Een romantisch terras zorgt voor een onbezorgd en instant vakantiegevoel. ’t Momentje lig netjes genesteld tussen de expresweg N49 en de Nederlandse grens (op 5 kilometer).

 

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

groepen tot 50 personen welkom alle formules mogelijk (walking dinners, babyborrels, jubilea enz.) • eigen ruime parking

  • Oude Boekhoutestraat 37, Bassevelde 9968 Assenede, België
  • 09 - 373.44.51