Look-Out

‘t Momentje

Assenede

Languit genieten...

Even weg van de drukte? ’t Momentje, op den buiten van Bassevelde, aan de rand van het Meetjeslandse krekengebied, laat je ontsnappen, ontspannen en languit genieten. Langer dan één momentje…

De expresweg af, een paar kilometer rijden langs kronkelende landweggetjes en groene weilanden en we komen thuis. Bij Benedikte en Patrick. Een chille wereld waar iedereen van houdt, waar iedereen welkom is, waar de heer met de strik plaatsneemt naast de man in urban casual.

Soms speelt chef Benedikte piano voor de gasten. Maar op haar borden is het altijd muziek. Seizoenproducten en ingrediënten uit de buurt als lamsvlees, asperges en wild spelen de eerste viool op het suggestiebord en in het Maandmenu (€ 45 – drie gangen met keuze uit vlees of vis). De gerechten zijn eerlijk, écht en mooi gepresenteerd, volledig in de lijn van dit bijzonder boerderijtje.

’s Winters brengt het haardvuur huiselijke warmte en romantiek in de nostalgische woonkamer. ’s Zomers fonkelen je ogen en die van je gezelschap op één van de mooiste terrassen van het platteland tussen Gent, Brugge en de Zeeuws-Vlaamse kust.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

 

groepen tot 50 personen welkom • alle formules mogelijk (walking dinners, babyborrels, jubilea enz.) • eigen ruime parking

  • Oude Boekhoutestraat 37, Bassevelde 9968 Assenede, België
  • 09 - 373.44.51

Contacteer ‘t Momentje

Contacteer