Look-Out

‘t Laethems Ros

Sint-Martens-Latem

De kunst van goed te leven

Tafelen hartje Latem, middenin het schilderachtige kunstenaarsdorp: die wow-setting alleen al spreekt tot de verbeelding. Chef Niels Soetaert van ‘t Laethems Ros gaat volledig mee in die zalige flow met verfijnde gerechten en sprankelende menu’s.

Blikvanger is het ‘Maandmenu’ (€ 52 – hapje, vier gangen met keuze uit vlees of vis bij hoofdgerecht, wijnen en koffie – € 64 met een extra tussengerecht) met de seizoentoppers – asperges, (baby)kreeft, maatjes, hazenrug en fazant – in een glansrol.

‘s Middags, van woensdag tot en met vrijdag, staat met de Lunch een ander buitenkansje geafficheerd (€ 17 – soep of voorgerecht, hoofdgerecht van vis of vlees en koffie). Ook één gerecht kan: een mooi stuk vlees à la Hereford rib-eye (300 gram), of een prachtige zeetong, bijvoorbeeld. Mét verse frietjes. Uiteraard.

Als de zon schijnt, neem je buiten plaats tussen de olijfbomen. Dan vloeit het vakantieterras ‘s namiddags over in een outdoor tearoom waar je vers afgebakken wafels, crème brûlée en andere ideetjes van op de dessertkaart kunt scoren.

 

Deel met uw vrienden:

keuken doorlopend open van 12.00 tot 22.00 uur • maandag en dinsdag gesloten

tearoom op zondagmiddag• bovenzaal voor familiefeesten of grote groepen tot 50 personen

  • Dorp 20, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  • 09 – 385.95.85

Reserveer online

Reserveer