’t Korennaer
Nieuwkerken (Sint-Niklaas)
Al bij na 28 jaar weet restaurant ‘t Korennaer zijn gasten te betoveren met een vernieuwende kaart die de lat hoog legt voor culinaire beleving. Chef-kok Edwin Van Goethem heeft door de jaren heen zijn eigen stijl steeds verder verfijnd en blijft deze ontwikkelen. Elk gerecht wordt verrijkt met een persoonlijke touch. In zijn nieuwste creaties gaan Edwin en zijn team op zoek naar perfectie: honderd procent kwaliteit in ingrediënten, precisie in gaartijden en optimale kruiding. Dit alles wordt subtiel en met grote zorg verweven in karaktervolle, verfijnde gerechten die een unieke signatuur dragen. Restaurant ‘t Korennaer werd al 8 jaar bekroond met een Michelinster en een 16/20 score in de Gault Millau. Edwin en zijn team willen graag voor een heel breed publiek koken. Voorbeelden daarvan zijn: -de ‘Uit de kunst smaaksensaties’ een driegangenlunch voor € 65 of de ‘Luxe promenade’ voor € 115. Nieuw op donderdagavond en zondagavond is een ‘Chefs viergangen sterrendiner’ voor € 79. ’t Korennaer blijft dé bestemming voor wie op zoek is naar gastronomische perfectie en passievol tafelen. De service is professioneel en hartelijk, met een glimlach en ongekende vriendelijkheid. Elke gast voelt zich hier welkom en gewaardeerd.
open op vrijdagmiddag en zondagmiddag en donderdag-, vrijdag-, zaterdagen zondagavond • vanaf 15 personen ook open op sluitingsdagen • makkelijk parkeren op Ten Bos vlak voor de kerk
- Nieuwkerkenstraat 4, Nieuwkerken-Waas 9100 Sint-Niklaas, België
- 03-778.08.45
- info@korennaer.be