Look-Out

‘t Korennaer

Nieuwkerken

Sterkeuken

Gastronomie met een gouden randje. Die beleef je in ’t Korennaer, al vele jaren een must voor elke fijnproever. Twee jaar geleden kreeg gastheer en gedreven chef-kok Edwin Van Goethem een Michelinster. Voor trouwe gasten zeker geen verrassing, want Edwin voert grensverleggend raffinement hoog in het vaandel.

In ’t Korennaer krijgt elk gerecht een ‘personal touch’. Primordiaal in zijn keuken blijft de keuze voor eersteklas basisproducten, het liefst nog uit de eigen omgeving. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten: lokaal smaakt steeds lekkerder.

Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds lange tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck. Noteer zeker de ‘Culinaire Reis’ in vier, vijf of zes gangen (vanaf € 75), het ‘Uit de Kunst’-menu (€ 49) of ‘s middags tijdens de week de ‘Chrono business lunch’ (€ 39 – 1 uur).

Edwin en echtgenote en gastvrouw Francine streven het allerhoogste na, zowel culinair als wat onthaal, bediening, decor en beleving aangaat.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • gesloten op maandag, dinsdag, woensdag • vanaf 15 personen ook open op sluitingsdagen

romantisch terras achteraan • gastentafel voor 15 personen • parking op het kerkplein vlak aan het restaurant

  • Nieuwkerkenstraat 4, Nieuwkerken-Waas 9100 Sint-Niklaas, België
  • 03 – 778.08.45

Reserveer online

Reserveer