Look-Out

Pur Boeuf

Berlare

Het neusje van de koe

Je hebt vleesgenieters en vleesgenieters. De tweede soort, de ‘die hards’, komen thuis bij Pur Boeuf, een knap gestileerd restaurant aan het Donkmeer. Chef Jeff Hanselaer gaat er aan de slag met topkwaliteit. Koeien die twee kilometer verderop grazen en afgemest worden op de ouderlijke boerderij, komen hier onversneden zuiver je bord op.

Jeff laat in zijn keuken het vlees spreken. Zonder al te veel poespas. Het menu ‘De Veehandelaar’ in 4, 5 of 6 gangen is één lang uitgesponnen heerlijkheid. Frisse gerechten en smaken van de seizoenen plaveien de weg naar het absolute hoogtepunt: een onbekend, maar prinsheerlijk stuk wit-blauw als hoofdgerecht. Ook wilde vis en kreeft uit het homarium blinken op de kaart.

Andere blikvangers zijn de rijpingskast, waar rassen uit de hele wereld hangen te rijpen, en de wijnkamer, ‘a never ending story’ met 4.000 flessen, van bijzondere jaartallen uit Frankrijk tot avontuurlijke Russen, Libanezen en Syriërs.

Het terras is puur genieten, pur boeuf! En nog net iets meer als je een etentje inzet met een glaasje Bollinger-huischampagne en een sublieme slagersplank om te delen met je tafelgenote(n)…

Deel met uw vrienden:

gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

kinderkaart • ruime parking

  • Donklaan 93a, 9290 Berlare, België
  • 09 – 367.84.24

Contacteer Pur Boeuf

Contacteer