Look-Out

Pur Boeuf

Berlare

Het neusje van de koe

Kom bij Pur Boeuf genieten van echt puur en gezond vlees van de eigen hoeve twee kilometer verderop. De koeien grazen op de ouderlijke boerderij in een gezonde omgeving, worden er ook deskundig afgemest en komen in het restaurant onversneden zuiver op je bord. Dat is vrij uniek in België en op vlak van ‘korte keten’ kun je geen duidelijker voorbeeld hebben.

Chef Jeff Hanselaer weet bovendien met zijn authentieke bereidingswijze zijn gasten te verrassen met unieke smaaksensaties. Uiteraard domineert vlees pur sang de kaart. Het menu ‘De Veehandelaar’ in 4 of 6 gangen is één lang uitgesponnen heerlijkheid. Frisse gerechten en smaken van de seizoenen plaveien de weg naar het absolute hoogtepunt: een onbekend, maar prinsheerlijk stuk wit-blauw als hoofdgerecht. Die topkwaliteit is intussen de inspecteurs van Gault&Millau en Michelin niet ontgaan. Met prima scores tot gevolg.

Andere blikvangers zijn de rijpingskast, waar rassen uit de hele wereld hangen te rijpen, en de vinotheek, ‘a never ending story’ met 4.000 flessen, van bijzondere jaartallen uit Frankrijk tot avontuurlijke Russen, Libanezen en Syriërs. Bij mooi weer kun je van dit alles zomers genieten op het mooi aangelegde terras.

Deel met uw vrienden:

gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

kinderkaart • ruime parking

  • Donklaan 93a, 9290 Berlare, België
  • 09 – 367.84.24

Contacteer Pur Boeuf

Contacteer