Look-Out

Private dining Enso

oost-vlaanderen

Een topchef in huis…

Het perfecte etentje bij jou thuis…. begint bij Roel Heyrick. Jonge topchef, die met klasse gastronomisch komt kokkerellen bij en voor jou. Bevlogen chef, met ervaring in mooie zaken als Pure C, Het Aards Paradijs, Revue en Fleur de Lys op zijn palmares.

Een feestje dat naar meer smaakt, voor een kleine of grote groep? Een businessmeeting waar discretie en topcuisine verplicht zijn? Of een intiem dinertje met net dat tikkeltje extra? Jij vraagt, Roel doet de rest, in het comfort en de warmte van jouw huiskamer, op je bedrijf of op een mooie, hippe eventlocatie. De voorbereidingen doet hij in eigen atelier, de bereiding en afwerking in jouw keuken. Om vervolgens te knallen en je gasten, vrienden, klanten… te verwennen. En om jou, als gastheer of -vrouw, zorgeloos te laten genieten van topgerechten, je gezelschap en een onvergetelijk onderonsje.

Roel tovert een dagvers, gastronomisch seizoenmenu op uw bord, waarbij alles naar uw wensen wordt ingevuld. Alles is bespreekbaar. Met of zonder wijnen. En altijd in zijn eigen stijl: op niveau, eigentijds en met een knipoog naar de wereldkeuken!

O ja, de ongedwongen, chille sfeer waarin de private dining zich afspeelt, proeft en voelt even verrukkelijk als de gerechten…

Deel met uw vrienden: