Look-Out

Poule et Poulette

Gent

Gentse kippenfeesten

Na de vestigingen in Antwerpen landde Poule & Poulette nu ook op de Gentse Korenmarkt,. De consument heeft dat duidelijk opgepikt: de slogan ‘Weet wat je eet!’ was al genoeg.

Bedenker Frederik Goossens waakt als een moederkloek over de hele voedselketen. Van het grootbrengen van de leghennen tot het transport naar de keuken. De kippen zijn bovendien ‘100% made in Flanders’, wat hun traceerbaarheid en kwaliteit garandeert.

Wat Poule & Poulette nog zo speciaal maakt? De bereidingswijze. Kippen garen anderhalf uur aan het spit, op 150 °C. Zo worden de smaak en sappigheid optimaal bewaard.

Daarnaast staan nog heel wat andere traditionele gerechten met kip op het menu, zoals vol-au-vent, caesarsalade, wraps, geflambeerde kip, Thaise tom ka kai… Specials geïnspireerd door bekende chefs maken de kaart compleet. En dankzij de samenwerking met Greenway kun je ook kiezen voor veggie alternatieven.

Leuk en origineel detail: de tafels staan op elkaar geschraagd. In dit unieke zitbox-systeem zit je dus boven- of onderaan. Net als kippen die op stok gaan!

 

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 11.30.00 tot 22.00 uur

ruim terras

  • Korenmarkt 11, 9000 Gent, België
  • 09 – 245.75.85