Look-Out

Poirot

Deerlijk

Hercule zag dat het goed was

Gastheer en gastvrouw Hilde en Luc doen er samen met zoon Milan (student aan de Hotelschool Rhizo) alles aan om de zintuigen te prikkelen.

Om te beginnen met boeiende ontmoetingen in de zopas uitgebreide en gestripte bar. Nieuw in het bestaande aanbod daar: diverse cocktails en mocktails, aangevuld met pure, niet-gepimpte Zuid-Afrikaanse gins. Heel speciaal is de Belgische Perfect Crime gin, mysterieus gevangen in een met zwart en goud getinte fles stijl jaren 1920 (net zoals de bar).

Poirots keuken is de ganse dag doorlopend open. Populair op de vaste kaart zijn de Salade Poirot met ganzenlever, Italiaanse ham, gerookte vis, scampi’s en garnaalkroket, en de filet pur met peperroomsaus geflambeerd met whisky. Ook kreeft, escargots en kikkerbilletjes vallen in de smaak. De snackkaart werd uitgebreid met fingerfood en creatieve hapjes.

Andere verleidingen: ‘Lunch’ (€ 20 – wachtbordje, voorgerecht of soep, hoofdgerecht, koffie), ‘Maandmenu’ (€ 58 – 5 gangen), ‘Poirotmenu’ (€ 72 – 7 gangen) en ‘Kreeftenmenu’ (€ 75 – 8 gangen). Op regelmatige tijdstippen staat er ook een te ontdekken bier of wijntje in de aanbieding. Mooi weer? Dan lokt het terras.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met zondag vanaf 10.30 uur • keuken doorlopend open tot 21.30 uur • ook op sluitingsdagen open voor groepen vanaf 20 personen

ruime parking op 100 meter (achterzijde gemeentehuis) • rouwmaaltijden, doopfeesten, walking dinners van 40 tot 100 personen

  • Harelbekestraat 5, 8540 Deerlijk, België
  • 056 – 72.09.54

Contacteer Poirot

Contacteer