Look-Out

Parketlounge

Destelbergen

Meesters in parket (én feilloze afwerking)

Op zoek naar uw droomvloer? Ga eens langs bij Parketlounge. Huis van vertrouwen sinds 1979. Een familiebedrijf dat al 30 jaar en 2 generaties lang kwaliteit en service verenigt. Meester-parketteurs aan wie je jouw project zorgeloos kunt toevertrouwen. Van A tot Z, tot de opvolging en het onderhoud achteraf…

Vader Hans, zoon Rens en hun team vakmannen doen alles in eigen beheer. Ze beschikken over een eigen productieafdeling (waar ze zelf Franse eiken plankenvloeren verouderen en vergrijzen) en een eigen plaatsingsdienst. Op die manier kunnen ze 100% garantie geven op een perfect afgewerkte parketvloer (stipt, correct en met kennis van zaken uitgevoerd) én bieden ze de klanten de scherpste prijzen aan.

Maak een afspraak, laat je adviseren en geef je ogen de kost in de showroom. Ontdek er de allerfijnste collecties ‘Driftwood’, ‘Antique’ en ‘Design’. Van ruw en verweerd over modern en Scandinavisch eigentijds tot vergrijsd nostalgisch. Parketlounge is ook gespecialiseerd in gestabiliseerd parket, dat bijzonder geschikt is voor vloerverwarming. Is uw plankenvloer of parket toe aan renovatie? Ook die klus werkt dit familiebedrijf met de glimlach en tot in de puntjes af.

Deel met uw vrienden:

Showroom enkel na afspraak

  • Dendermondesteenweg 764, 9070 Destelbergen, België
  • 0472 – 319.733

Contacteer Parketlounge

Contacteer