Look-Out

Park en Laan

Sint-Niklaas

Wase klassieker

Patrick Lema en Carina De Schrijver van vleesrestaurant Park en Laan staan bijna 42 jaar aan het roer van deze populaire horecazaak en dat doen ze nog dagelijks met heel veel passie. In Park en Laan bieden ze een traditionele Belgische keuken met zo’n 50 vleesspecialiteiten op houtvuur: ribstuk, filet pur, mixed grill, côte a l’os, steaks, chateaubriands, lam, kalf, wild en alle varianten zoals vol-au-vent, hamburger speciaal enz. Alles van de beste leveranciers. Visliefhebbers worden zeker niet aan hun lot overgelaten. Wat dacht je van verse kreeft uit eigen homarium, paling in ‘t groen of gebakken paling, scampi’s, gerookte zalm, krabcocktail… De à la carte is zeer uitgebreid en bevat naast vaste gerechten ook nog eens wisselende suggesties. De wijnkaart is een staaltje van betaalbare maar lekkere Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen (per glas of per fles). Dat heet ‘genieten in een warme en gezellige sfeer’. Wanneer het weer het toelaat, is het ook heerlijk op het (verwarmde) terras achteraan, goed voor zo’n 35 couverts. Bijzonder: de feestzaal op eerste verdieping (max. 80 personen – à la carte-mogelijkheid of speciaal menu). De goed werkende traiteurdienst is een mooie plus.

Deel met uw vrienden:

open van vrijdag tot en met dinsdag van 12.00 tot 15.00 uur & van 18.00 tot 24.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

  • Parklaan 20, 9100 Sint-Niklaas, België
  • 03 – 776.78.89