Look-Out

Palingshof Mieken Smet

Moerbeke

Doet nog altijd watertanden

Sinds 1916! En of Palingshof Mieken Smet, waar gasten al meer dan 100 jaar thuiskomen voor de perfecte paling, een begrip is… Met Matthias Willems, opgeleid aan Hotelschool Ter Groene Poorte en gedreven door de liefde voor de stiel, zijn partner Steffy Willems en dochtertje Amélie, roert vandaag al de vierde generatie in de potten.

Mieken – Matthias’ overgrootmoeder zaliger – had 105 jaar geleden al een café waar de lekkerste paling in ’t groen een absolute attractie was. Vandaag doet haar achterkleinzoon die legendarische specialiteit nog alle eer aan. Op zes manieren: in ’t groen, van het huis (met bieslook, champignons en sjalotjes), in tomatensaus, de room… Maar ook voor de seizoensuggesties en de betere Vlaamse klassiekers als vol-au-vent, stoverij van varkenswangen en gebakken zeetong schuif je met plezier aan tafel in het Palingshof. Andere troeven: de familiale, losse sfeer, het gezellig zitten en dat zicht op de Zuidlede, het schilderachtige riviertje dat je tijdens je restaurantbezoek voorbij ziet stromen.

Deel met uw vrienden:

open van vrijdag tot en met zondag van 11.30 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 21.00 uur – open op feestdagen – palinggerechten ook af te halen

  • Eksaardsedam 13, 9180 Moerbeke, België
  • 09 – 346.81.65

Contacteer Palingshof Mieken Smet

Contacteer