Look-Out

Oude Maalderij

Eke

Genieten van jonge garde

Jeffrey Decandt en Laurence Buté verwelkomen sinds begin 2017 steeds meer trouwe fans in hun Oude Maalderij. Enthousiaste chef Jeffrey brengt een ware hommage aan de Vlaamse en Belgische keuken met topvlees, vis en schelpdieren.

Jeffrey studeerde in 2011 af aan Hotelschool Ter Duinen en leerde er dat intense, pure smaken de basis voor een goed restaurant zijn. Hij voegt daar zelf creativiteit en verfijning aan toe om zijn gerechten balans en lichtheid te geven.

Gastvrouw Laurence brengt goed gevulde borden op tafel. Met honger ga je hier niet buiten! De vele vlees-, vis- en kreeftbereidingen op de vaste kaart en de paling- en mosselbereidingen op het regelmatig wisselende suggestiebord zijn daar een voorbeeld van.

Laurence adviseert je ook graag bij het lunchmenu (€ 15 – voor- en hoofd­gerecht) en het Menu Oude Maalderij (€ 49,50 – 3 gangen) met als hoofdgerecht de onvolprezen côte à l’os met warme saus naar keuze. Het wijnverhaal brengt klassiekers én verrassingen uit Macedonië, New York enz.

Het landelijke decor leent zich perfect voor feestjes en meetings. Centraal in de tuin staat een barbecue-eiland, er is een aparte kinderspeelkamer en een grote gratis parking. Een unieke locatie om heerlijk te ontspannen, te eten en te drinken.

 

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.30 tot 22.00 uur • op zaterdagmiddag en zondagavond enkel na reservatie

schitterend tuinterras

  • Steenweg 196 A, 9180 Eke
  • 09 – 330.03.15