Look-Out

Onder de Toren

Hansbeke

Outside-of-the-box

Piepjong zijn ze, Brian Vermeersch (21) en Thalia Ruttens (19), maar ze weten perfect wat ze willen: hun gasten raken. Dat doen ze ook in Onder de Toren, hun eerste restaurant in een eeuwenoud gebouw uit 1648.

Chef Brian, in 2016 verkozen tot beste hotelschoolstudent van België, gaat in de natuur zelf op zoek naar kruiden en laat zich omringen door leveranciers die even gepassioneerd zijn als hij. En of je dat proeft… Geen à la carte in Onder de Toren, hier schuif je aan tafel voor een gastronomische totaalbeleving.

De chef experimenteert bij voorkeur met producten uit de streek en de Noordzee, is niet bang om out-of-the-box te denken en doet zijn eigen ding. Menu’s Onder de Toren en Onder de Toren Luxe, in 4 of 6 gangen, leveren interessante combinaties die bijblijven en een avontuurlijk publiek bekoren. Er is ook een Lunch in 2 gangen en een Marktmenu in 3 gangen.

Extra’s: Onder de Toren beschikt over een Provençaals terras en is een mooie locatie voor high-endvergaderingen. Op verzoek kookt Brian ook aan huis.

 

Deel met uw vrienden:

keuken open van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • zaterdag van 19.00 tot 21.00 uur • zondag van 12.00 tot 15.00 uur • zaterdagmiddag, zondagavond en dinsdag open voor groepen vanaf 8 personen

ruime parking achteraan

  • Hansbekedorp 24, Hansbeke 9850 Nevele, België
  • 09 – 233.00.09

Reserveer online

Reserveer