Look-Out

Onder de Linden

Zuiddorpe (NL)

Instant gelukbeleving

Familierestaurant Onder de Linden ligt in Zuiddorpe, vlakbij de Belgische grens, en aan mogelijk het mooiste dorpsplein van Zeeuws-Vlaanderen. Het restaurant van gastvrouw Chantal De Cock is tot ver over de landsgrenzen bekend om zijn specialiteiten zoals asperges, kreeft en wild. Chantal houdt ervan haar gasten te laten tafelen in een no-nonsenssfeer. In Onder de Linden voelt iedereen zich dan ook meteen thuis. In de keuken staat chef-kok Serge van der Heijden. Zijn asperges op Zuiddorpse wijze – met mousseline- en botersaus, rauwe en gekookte ham, gevulde eitjes en gebakken krieltjes – zijn weergaloos lekker. Onder de Linden zit in het aspergeseizoen dan ook elke dag tijdens de lunch en het diner helemaal vol. Sommige gasten doen zelfs een aantal keren per week Zuiddorpe aan om asperges te eten. Even lekker en gewild zijn de seizoenmenu’s: het côte à l’os-menu, het wildmenu en het Oosterscheldekreeftmenu. Ook voor de bouillabaisse komen ze van heel ver. Onder de Linden, dat is gewoonweg een instant gelukbeleving.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • van april tot en met juli: open van donderdag tot en met maandag van augustus tot en met maart: open van donderdag tot en met zondag • groepen tot 100 gasten altijd welkom • gratis parkeren voor de deur

  • Dorpsplein 12, 4574 RD Zuiddorpe, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 115.608.295

Contacteer Onder de Linden

Contacteer