Look-Out

Nelson Hairteam

Destelbergen

Tijd voor jezelf

Sinds september 2018 vind je Nelson Hairteam in een prachtig nieuw salon in Destelbergen. Naar goede gewoonte staan ook hier smaak, stijl en beleving centraal.

Dat uit zich in aparte zones waar je helemaal tot jezelf komt, hoogkwalitatieve productlijnen voor hem (Depot) en voor haar (Aveda, Kérastase), een barber corner waar de heren in de watten worden gelegd en een geraffineerd aanbod gelnagels voor de dames. Alles zonder de basis uit het oog te verliezen: de passie voor de coiffure én de liefde voor de klant.

Alvorens zaakvoerster Guigone Neyt en haar team aan de slag gaan met de nieuwste trends en snitten uit Londen en Parijs, passeer je langs de adviesruimte waar je persoonlijk tips op maat krijgt.

Tijdens uw bezoek worden alle veiligheidsmaatregelen strikt nageleefd! Zo is het dragen van een mondmasker verplicht, en ontsmetten wij steeds alle kapplaatsen en ons materiaal. Waar nodig is er plexi geplaatst.

Bij Nelson Hairteam naar de kapper gaan, staat nog steeds garant voor een unieke beleving en een totally chill moment.

Deel met uw vrienden:

Na afspraak dinsdag van 09.00 tot 17.00 uur • woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur • vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur • zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur – maak een afspraak online via onze website of telefonisch tijdens onze openingsuren, wij helpen u graag verder • ruime parking naast het salon

  • Dendermondesteenweg 921, 9070 Destelbergen, België
  • 09 – 230.31.30

Contacteer Nelson Hairteam

Contacteer