Look-Out

L’Autre Vie

Sint-Martens-Latem

Proef het echte leven

Een kaart met meer dan één twist, een terras dat flitst, een onversneden easy going-sfeer: L’Autre Vie – van dát leven wil je proeven – voelt gewoon geweldig aan. Achter de strakke gevel van een oude notariswoning kiest een jonge, dynamische ploeg voor los en no-nonsense. Voor gasten een leuke tijd bezorgen, voor ietwat anders en regelrechte belevenis.

Proef en ontdek nieuwe dingen. Kies een à la carte-gerecht en merk hoe de chef die mooie producten een hoge toegevoegde waarde geeft. Boost je middag met de snelle, verfijnde lunch (€ 29 – voorgerecht, hoofdgerecht met vis of vlees en koffie/thee). Ga ‘all the way’ met het 4- of 5- gangenmenu.

Of blijf plakken in de bar voor een signature cocktail, een niet-alledaagse fles of digestief. Ook als je niet blijft tafelen, overigens… Hemels heerlijk is de tuin waar je geen straaltje zon hoeft te missen. Een rustpunt langs de levendige Kortrijksesteenweg.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdagavond tot en met zaterdag • van 12.00 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 22.00 uur • gesloten op zondag, maandag en dinsdagmiddag

ruime parking achteraan

  • Kortrijksesteenweg 126, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  • 0477 – 847.355

Contacteer L’Autre Vie

Contacteer